Club Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Un Campionat Serios De FIFA 08 !!!

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Reclamatii C-N

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
El nino torres
Admin
El nino torres

Numarul mesajelor : 193
Data de inscriere : 23/06/2009
Varsta : 30

Reclamatii C-N Empty
MesajSubiect: Reclamatii C-N   Reclamatii C-N Icon_minitimeMar Iun 23, 2009 11:24 pm

Aici veti reclama pe cei care va-u suparat!!!
Sus In jos
http://club-night.forumgratuit.ro
tomasinio

tomasinio

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 29/08/2009

Reclamatii C-N Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatii C-N   Reclamatii C-N Icon_minitimeMier Sept 02, 2009 3:10 am

Sunt obligat sa jok fifa acuma am jukat 1 meci cu adminu din liga II si vie 1 hai sa jukam fifa,eu:nam chef la ora asta mai ie timp,dupaia vb cu nustiu ce admin si zice ca trebuie sa jok neaparat sau ma da afara ce reguli stupide sunt astea
Sus In jos
d@nNy3LL
Admin
d@nNy3LL

Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 20/08/2009

Reclamatii C-N Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatii C-N   Reclamatii C-N Icon_minitimeMier Sept 02, 2009 2:23 pm

tomasinio a scris:
Sunt obligat sa jok fifa acuma am jukat 1 meci cu adminu din liga II si vie 1 hai sa jukam fifa,eu:nam chef la ora asta mai ie timp,dupaia vb cu nustiu ce admin si zice ca trebuie sa jok neaparat sau ma da afara ce reguli stupide sunt astea
nu e adevarat nu sa intaplat aja a folosit Q+W am iesit ca sa i spun sa nu mai foloseasca am dovada in arhiva ce a zis el nici macar na zis ca nu are tmp
Sus In jos
d@nNy3LL
Admin
d@nNy3LL

Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 20/08/2009

Reclamatii C-N Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatii C-N   Reclamatii C-N Icon_minitimeMier Sept 02, 2009 2:24 pm

tomasinio a scris:
si nici nu am zis ca il dau afara am zis ca pun 3-0 daca mai foloseste Q+W
Sus In jos
paolo21rapid

paolo21rapid

Numarul mesajelor : 20
Data de inscriere : 05/08/2009

Reclamatii C-N Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatii C-N   Reclamatii C-N Icon_minitimeMier Sept 02, 2009 6:41 pm

cristinho22 .. nu ii merge ip'ul, si nici hamachi nu vrea sa ia .. iar dak e inlocuit, nu il intereseaza:

Paul . bb: ia hamachi
Paul . bb: instaleaza'l
Paul . bb: ok
Paul . bb: ?
Theo Walcott: nuh

Paul . bb: o sa pun reclamatie p site
Theo Walcott: si eu
Paul . bb: si o sa te inlocuiasca
Theo Walcott: si ma doare-n pukla
Theo Walcott: imi bat pula in el camp
Sus In jos
tomasinio

tomasinio

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 29/08/2009

Reclamatii C-N Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatii C-N   Reclamatii C-N Icon_minitimeMier Sept 02, 2009 7:30 pm

d@nNy3LL a scris:
tomasinio a scris:
nu e adevarat nu sa intaplat aja a folosit Q+W am iesit ca sa i spun sa nu mai foloseasca am dovada in arhiva ce a zis el nici macar na zis ca nu are tmp
am zis ceva de tine?
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatii C-N Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatii C-N   Reclamatii C-N Icon_minitime

Sus In jos

Reclamatii C-N
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatii C-N